Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnisterverk


ett moln
så långt ögat kan se
bortom horisonter

världsstup, avslut
nya rymder
farkoster
hem

tillbaka till framtiden
igen

lustfylld vår
en känsla av
ett vatten som
sköljer

vi traskar
på vägarna som
bär oss
tar oss

berikar oss

tröstar och famnar om

i gnisternatt













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-23 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP