Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilja

 

på hebreiska
betyder ditt namn

Lilja

strandlilja kallar jag dig
i mina tankar

tidigt på våren
lät du solen smeka huden brun
långt innan
någon annan fått av sig strumporna

sommaren var din bästa tid
i år fick du inte uppleva den

jag önskade så
att du skulle
få känna solen smeka dig igen

 

©tk.




Fri vers av thyra
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-23 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert öm.
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra