Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiften i livet

 

 

i ungdoms spår

jag inte går

sitter hellre än står

 

flåset ej längre på topp

men klar i min knopp

en dag tar det stopp

 

tar dagen i min takt

behöver inte stå i givakt

min kropp ännu intakt

 

ser framåt med undran

känner alltid beundran

alltid samma förundran

 

livet gett mig både skratt och tårar

men också sköna vackra vårar

i livet där också finns dårar

 

i världen styr män med hård hand

de "spelar" i samma band

de borde flytta till ett annat land

 

helst en öde ö

på vatten och brö'

och vänta på att dö

 

nej, inga sympatier jag har

för sådan karl

han till pepparns land 

biljett få i hand

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-27 11:47



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Nej ut med dem i haj-rika vatten
där kan de simma kapp i natten
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP