Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första smakprovet från mitt kommande album.


Alltid så ensam

NY SINGEL - "ALLTID SÅ ENSAM"
Kolla in musikvideon här: https://www.youtube.com/watch?v=pNRMAaOFjjk

TEXT:
Lämnade allting bakom mig
Skar bort de sista banden
Men insåg aldrig
att jag skulle sluta här
Och sakta förblöda
Förbannar mig själv en sista gång
För svaghet hatar vi i det här landet
Det är nog bäst att jag
håller käft och tar mig i kragen nu

Alltid så ensam, alltid så ensam
Alltid så ensam, alltid så ensam
Det var ju inte så här som det skulle bli

Känner alltid det gråa
På pendeltåget mot Södertälje
Flera byggstenar har fallit på plats
Husen är som armar
som sträcks upp mot himlen
Men det är få som bor därinne
Tomhet och ilandsproblem
Är de enda hyresgästerna
I vårt ångestfort.
Dom är det nu.

Alltid så ensam, alltid så ensam
Alltid så ensam, alltid så ensam
Det var ju inte så här som det skulle bli

Jag vet inte för vem jag sjunger
Eller vem jag borde lyssna på
För ingen bryr ju sig om
Vad som är sant längre nu
Längre nu.

Alltid så ensam, alltid så ensam
Alltid så ensam, alltid så ensam
Det var ju inte så här som det skulle bli
Vi är alltid ensamma, alltid ensamma nu
Alltid.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 653 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-05-25 10:18



Bookmark and Share


    anonymiteten
”Tomhet och i-landsproblem är de enda hyresgästerna i vårt ångestfort” - klockrent!!

2020-05-12

    ej medlem längre
wow är månlös så otrolig bra både texten och musik videon. <3
2018-05-28

  Sommarnattsljus
Glömde kommentera videon! Den var perfekt!
2018-05-27

  Sommarnattsljus
Tyvärr bara alltför sann verklighet för alltför många, kanske alla - åtminstone någon gång i livet. Lyssnade på låten också. Uppskattade den väldigt mycket. Känns som om den skulle kunna "slå". Min första reaktion när musiken började var inte positiv, tyckte att den lät alldeles för ... positivt poppig? Men när sången sedan kom stämde ju känslan helt med texten. Bra jobbat! Tack!
2018-05-27

  M:tin
Riktigt bra musik och video, du har verkligen talang vill jag påstå, jag ska spara videon i mina favoriter!
2018-05-26

  M:tin
Ska lyssna, fin text!
2018-05-25

    ej medlem längre
Jag lyssnar på låten samtidigt som jag läser texten. Tycker om det här. Och låtpresentationen! Det och den så talande masken i videon.
2018-05-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket vacker sång och musik men sorlig för nya generation
I hyrdland laget eller tar dig i kragen samhället.
värkligen vad kan an göra i den tolfte slaget mot den så avhumaniserat samhälle? Där ensamheten spökar värre en vålnad
Tack för en fin text och musik.
Lycka till!


2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V