Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordsvärmen

 

Jag rusar in i en svärm av ord
De klibbar fast i mig och jag blir
stående förblindad och inkapslad

I badrummets spegel ser
jag texten
"Du ska inte ödsla på orden"




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 215 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-05-25 12:51

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Tomma tunnor skramlar
mest,speciellt när det är
Valårs tider med orden"
Hoppas du är loss från
klibbet!
;)
2018-05-25

  Poeten Salvador VIP
Ser bilden av en kardborre
2018-05-25

  Bibbi VIP
Psalt. 141:3
2018-05-25

  Kungskobran VIP
Att tala är silver att tiga är guld sägs det.
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten