Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Längtans våg

 

Mitt inre ropar till dig i motvinden, rösten är stark men når ändå inte fram.

Jag kan se dig tydligt långt framför mig, vill springa fram till dig, möta dig.

Vill känna närheten, uppleva glädjen, kan inte vänta, känner otåligheten.

Är rädd för att tappa dig ur sikte, tidens strida ström skiljer oss åt.

Vill hoppa över de hinder jag ser, även om mitt pris kan bli högt.

Lever på den stora längtans våg, den våg som snart ska förena oss igen.




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-26 08:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket väl beskrivna känslor...fint...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65