Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rävsaxen

Det har blivit så mycket hallaballoo om datasäkerheten,

och nu senast kom ju datasäkerhetslagen

Men vi sitter ju redan i den världsomspännande rävsaxen,

manövrerad av de amerikanska dataföretagen

Och en rävsax går ju inte att ta sig ur; eller hur ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-26 12:11



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Om man håller sig utanför cybervärlden?
Men det blir allt svårare o svårare!
Berättigande brandfackla!
:}

2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP