Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

 

Ordbulemikern hetsskrev
Ord, ord i ett oändligt antal rader
Dikten växte och nådde snabbt sin
mognadsgrad med ordfläsk som
dallrade
Den gick inte att förstå eller att
analysera

Ordanorektikern såg varje ord som
en otymplig, hotande börda
Hans textstomme var rudimentär
och behöver gödas med nya ord och uttryck för att få stadga




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 292 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-05-26 12:42

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Jag drog på smilbanden. På kornet taget.
2018-05-27

  Mfredrik VIP
Sjukt bra
2018-05-26

  Kungskobran VIP
Ordbajsaren är ett släkte för sig,
dom ses oftast på högtidstal och
utövas även med framgång av sport journalister där platityderna frodas.
Poesi kännetecknas mer av pekoral där
fantastiska ordflöden ibland presteras
Diagnoser är ordknapphetens okrönte konung.

Härlig diktning av dig.
2018-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Kul sätt att jämföra dessa två...snyggt...
2018-05-26

    ej medlem längre
När jag läser denna fyndiga text känner jag en viss tröst i att jag endast intresserar mig för just text.
2018-05-26

  Spik
Jag gillar variationen långa, oförklarliga, korta, obalanserade. Som att se in i en annan människas hjärna. Sen kanske jag inte förstår allt :)
2018-05-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Varde ord ! och ordet blef kött och blod i afsaknad af anden.
2018-05-26

  Poeten Salvador VIP
Balans är nog ett meningsfullt mål. Fast jag inte förstår varför
2018-05-26

  Valter Örn VIP
De här textraderna är verkligen på pricken fångade och anknyter till den verklighet som råder.
2018-05-26

  Valter Örn VIP
Man kan jämföra kreativt skrivande med kreativ matlagning. Det måste vara en balans mellan alla ingredienser och kryddning så att det blir en tilltalande anrättning. Din text visar också på att för mycket och för lite skämmer allt.
2018-05-26

  Fulbergarn
Mer. "Less is more" som reggaefolket säger
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten