Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Sommarbetraktelse i kvällningen

 

Det är lördagskväll i den lövskogsrika Säröträdgården. Skogsduvan upprepar sitt enformiga hoande i konkurrens med välsjungande lövsångare. Den efterlängtade sommaren har redan kommit fast vi bara är i slutet av maj månad.

Jag försöker på mitt sätt samla alla de minnesvärda intryck som naturen serverar på ett silverfat. Då jag sitter och upplever alla känslointryck så tycks tiden ha stannat upp för en stund. En ljum vind leker med mina solbrända armars känsliga hårstrå som bekräftar aftonbrisen.

Det är lätt att komma in i lite djupare tankar då livet känns så bra som det gör just nu. Jag samlar mina tankar och försöker göra något fint av dem. I kväll blev det en liten betraktelse som jag gärna delar med mig av, samtidigt som jag tar på mig en tröja i den tilltagande kvällsbrisen.




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-26 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65