Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind

Ett hopp om att falla
När du kom som
En vårvind

Med rester från hösten,
kyligt stark
Svepande drog med mig

Jag föll.
Men blåste bort





Bunden vers (Annat versmått) av maamanda
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-27 02:23



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vi är vindens barn och vinden för oss dit vinden vill, bara låta oss svepas med !
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

maamanda