Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Näringstillförsel


Gå dit hjärtat leder Dig

Först när du möter en partner som ser på
jämställhet ur ett djupare perspektiv finns
en möjlighet till att kärleken kan växa till
en blomning.

Konsten att låta kärleken växa, handlar
om en medvetenhet om näringstillförsel av
båda parter.

Båda måste först veta vad blomman behöver
för miljö att växa i för att må bra och vilka
livsnödvändiga
vitaminer som befrämjar friskheten.

Var och en parter måste ta ett eget ansvar för att få
självinsikt vilket betyder att man gått
genom livets skola och lärt sig sina läxor.
Reflekterat och sett sin del i de tuffa omständigheter
man hamnat i av olika orsaker.

Allt du möter är en spegling på hur du ser på dig
själv på gott och ont.


Är du konflikträdd?

Har du svårt med ditt självvärde?

Är du naiv och godtrogen?

Är du rädd för ensamheten?
mm.

Många frågor kräver svar. När du bemästrar och vågar sätta gränser
så vet du att du är på rätt väg.

Attraktioner och förälskelser är som såpbubblor, skimrande i regnbågens färger men varar bara en kort stund. Jakten på såpbubblans varaktighet är en illusion.

Kärlek på djupet växer genom tid och rum när båda lärt sig om BALANS!











Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-27 14:49



Bookmark and Share


  M:tin
Så är det!
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP