Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hippiejävel

skriv om ditt liv
vem du vill
hur du vill

du är någon kär

du har allt
de ger allt
lyfter upp formen av vad du är

gömt
glömt
sönderdrömt

.

ah whatever då
det var igår
har en bra känsla så whatever går

alla ni som delar
det ni äger

alla vi som menar
det vi säger




Övriga genrer av ruddy good
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-27 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good