Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi mänskofjärilar??

Vem bestämmer

när vi är helt förlorade

Någon som är osynlig

eller kan vi vara delaktiga

på så många sätt som vi

oftast ej vågar lyssna till

Det kommer som ett

fågelkvitter fladdrande

förbi våra hjärnceller

där vi låtit så många

andra mänskor och

situationer bestämt

färgen på våra känslor

På våra liv som vad jag

förstår BARA vi själva

kan avgöra och ta in

eller förkasta

med behållning

eller förkastelse av

ett LEVANDE LIV

Fånga en färgglad fjäril

eller släppa den fri




Fri vers av Kim VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-30 13:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så bra och klokt formulerat. ser oss som människofjärilar även. :)

2018-06-06

  Nils-Robert
När andra sätter våra gränser och ger oss etikett vi inte vill ha, då mår vi dåligt.
2018-05-31

  ULJO
Så länge vi får vara oss själva är allt väl och inte mot sin vilja bli eller spela någon annan för någons syfte.
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP