Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim ska det vara, annars får det vara

ingen brist
på rim
i min poesi

nej rim ska det vara
annars är det öken
torrt som som i Sahara

utan rim är det trist
och har man brist
på fantasi

så kan man
ta till kröken
och säga ajöken!




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-30 15:40



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Mycket bra! Skål på den saken!
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP