Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksförklaring till livet


Botkyrka 4-ever

Fotsteg likt hjärtslag och rytmer av liv
Så mycket kärlek och så lite tid
Tankar som rusar och fötter som brinner
För mycket ska hinnas innan dagen försvinner
Botkyrka 4-Ever

Sen kväll genom solnedgången
18 minuter av arrad tystnad
Våra flätade händer som utbyter morsekod
Du kommer alltid vara min Kent-låt
Botkyrka 4-Ever

Vi passerar Axelsberg
Byte vid Liljeholmen
Verkligheten
Har ingen plats för något oss

Så jag stoppar tillbaka hjärtat
I kroppen igen
Och för varje farväl
Lossnar en bit av min själ
Botkyrka 4-Ever




Fri vers (Prosapoesi) av Leiyah
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-30 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leiyah