Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv

Vad är ett liv
Mer än avståndet
Mellan hälsning och farväl
Krossade drömmar
Och kampen för den egna existensen?

Jag ser solen gå ned och gå upp varje dag
Ser flickan som gungar utanför mitt fönster varje natt
Jag undrar vad hon tänker på
Där hon svingar sig genom livet
Och jag undrar vem hon är
Och vem hon blir





Fri vers (Modernistisk dikt) av Leiyah
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-25 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leiyah