Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina forna kollegor på Kulturskolan; må glädjen lysa er!


KUSK

Det var aldrig riktigt självklart
Att jag skulle bli en i erat lag
För oftast är det rörigt
Och sånt gillar inte jag
Men nånstans längs med vägen
Så blev jag vettlöst kär
För ni har så mycket vilja
Och ni är och är och är

För trots att klagan är mitt modersmål
Och problem är allt jag ser
Så är det just för att ni är så krångliga
Som jag gillar er
För allting som ni brinner för
Men aldrig hinner budgetera
Och hur ni gör ert bästa för att hålla reda på
Dem ni kallar era

Jag vill att ni ska veta
Att ni förändrar liv
Och skickar elever ut i världen
Med stora stolta kliv
Och vissa återvänder
Och historien börjar om
För så länge som ni kämpar
Finns inget VI & DOM

Så det är med stolthet som jag säger
Att jag jobbat här
Jag ska aldrig nånsin glömma er
Och allting som ni är.




Fri vers (Prosapoesi) av Leiyah
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-12 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leiyah