Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mig fort

i denna sena
midnattstimma
mol allena
börjar jag förnimma

att ingenstans finns
något vett att finna
men jag minns
vad som fick oss att brinna

kom till mig fort
vi kan ännu hinna
med det som blev ogjort
och vi kan vinna

låta oss röras
i denna kalla dimma
låta oss beröras, ledas, förföras,
fram till gryningsljusets smala strimma




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 769 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-31 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP