Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratis plastämbare

det tycks finnas få saker
som får så fart på människor
som om det delas ut gratis plastämbare nånstans –

människor ger sig iväg för att köa
för att få ett gratis plastämbare
det måste väl ändå vara det ultimata tecknet
på civilisationens nedgång och fall?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-31 19:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Plastic's real when you're rea sick" (The Stranglers)

Tacka vet jag när Nordman delade ut en av sina CD-singlar på Stortorget!
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP