Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

många diken
bäckar små
blir långa
åar

som strömma
brusa
forsa, tömma sig
rusa

ut i viken
i havet
där de
tar slut

finner ro
rinner ihop
blandas samman
andas tillsammans

som ett
enda,
odelbart,
underbart




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-31 20:47



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jättefin och mångbottnad!
2018-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Havet är magnifikt.
2018-05-31

  Språk, hjärna!
Riktigt fin.
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP