Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Min svåger gav mig solpaneler så att jag kunde nyttja och lagra solenergi till min stuga i Kyrkesund. Han omkom tragiskt i en helikopterolycka utanför Marstrand i oktober 1992 och saknaden efter honom var stor för mig.


Saknaden

 

Du lärde mig att nyttja solen, du gav mig nya perspektiv.

Jag i ett höstmörker nu sitter, det blev så plötsligt kallt och grått.

Men tankarna du hos mig födde, de lever vidare och blommar stort.

Likt ljuset som jag lyckats fånga, nu mörkret har fördrivets bort.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-01 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65