Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Groupie

du hade legat
med oss alla i bandet
utom med mig

och det var
ju inte så att jag
inte hade velat ha dig

men det fick vara
jag tänkte
att du ska banne mig
inte alltid få som du vill




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-02 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP