Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trams III


Psykoslåst



Och hela världen var emot
mig
och hela färden var ett hot
ej
fanns där någon för mig,
nej
ingen här som hör dig
säg
vem hör när män förgör sig?

Men alla mänskor ser
dig
och läppar liksom ler
ej
med dig men emot dig
och faller du för hot säg
nej
till livet som slår rot.

Jag önskar jag vore bara
en mänska förutan fel,
en mandom som fri från fara
kan hälsa var broder hel,
men alla ville mig illa
och allting vill se mig svag
förhoppningsvis att mig drilla
till styrkan som dyrkar dag.












Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-02 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP