Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

du är
en skugga
en spegelbild
en siamesisk tvilling

du är
mörkret
ångesten
smärtan

du är
en del av mig
som jag bara måste
lära mig att leva med

men utan dig
skulle jag inte veta
vad ljuset
och allt det andra fina
är




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-02 14:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Who Are You?", som ett album med The Who heter.

Varje medalj har en baksida. Månen har en mörk, enligt Pink Floyd.
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP