Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra dag?

det ser ut
att bli en bra dag idag

men, skenet kan bedra
som det heter

är det bra
så kan det ju bara bli sämre

jag tror
jag går och lägger mig igen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-02 15:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Billy Idol spelar i Furuviksparken den 25/7.
Bäst var han dock i bandet Generation X.
2018-06-02

    Ken Cassel
En bra dag är vad du gör den till
Så upp och hoppa
För här kan du inte ligga och lata
För då händer det ingenting
Kom så sticker vi till Grönan istället
och tittar på Billy Idol
som spelar i kväll
Nä, men han kommer någon gång under sommaren...

Tjing Tjong
2018-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Tunnsått med bra dagar numera, om du frågar mig.
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP