Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång

Om endast en gång är allt,
och allt inte finns mer.
Då har allt funnits en gång.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-02 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen