Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långa nätter

Nätterna blev långa
längre än jag trott.
Tankarna blev många
i mitt huvud har de bott.

Kärlek, vänner och dans
uteblev från min vardag
Lyckan fick aldrig någon chans
att stanna kvar ens ett litet tag.




Bunden vers (Rim) av Thestream
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-03 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ledsamt, men rytmiskt skrivet
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream