Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappad glädje

Ingenting är kul
Glädjeämnena försvann
Hittar dem inte




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-04 07:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan livet vara!
Bra skrivet.
2018-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Så har det varit för mig. Men...

"Djupt i mitt hjärta bor en glädje
att Du är min, att Du är min
Inget i världen kan rå på den
Du är min, Du är min
Om jag är glad, om jag är ledsen
Om jag har det bra, om jag har det svårt
Det spelar ingen roll, jag är ju Din ändå.
Djupt i mitt hjärta bor glädjen."

En sång till Jesus, som Inga-Lill Sander sjöng på åttiotalet.

2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream