Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Hör du bäckens brus?
Ser du nattens gömda skatt?
Eller sover du?




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-04 16:04



Bookmark and Share


  Stay Golden
I denna värmen tar vi alla siesta ^^

2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream