Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker tillbaka

Ibland tänker jag tillbaka

Undrar varför

Har jag verkligen förtjänat allt?

Men jag vet inte om jag verkligen vill ha svar

Ibland tänker jag tillbaka

Har det verkligen hänt?




Fri vers av ErikaRoos
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-04 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos