Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligt folk

Var skogen vacker?
Såg du allt lyckligt folk där?
Inte jag heller




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-05 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream