Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå gamla ordspråk

Böta för tomt byxarsel

brukade min pappa säga

Nu börjar jag platsa

i den kategorin; utan

minsta bantningspådrag




Fri vers av Kim VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-05 20:41



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, Staffan vet inte om det har med åldern att göra att man går ned i vikt? Eller går det per automatik; nej tror inte det min mamma har inte blivit jättesmal tror jag... Och när vi väl träffas tänker jag nog inte på sånt som kroppsvikt. Som kvinna kan man däremot gå upp tillfälligt av exempelvis p-piller!
2019-06-14

  Kim VIP

2018-10-16

  morgonstjärna VIP
detta klassamhälle såna orättvisor! fattigdom. Bo H sa en klok sak!
2018-06-06

  ULJO
Humor i den sanna verkligheten, kul sagt.
2018-06-06

  Bo Himmelsbåge
Vi lever i en konstig värld...
alla vill leva länge...
men ingen vill bli gammal...!

Hur går denna ekvation ihop!

Tack, för en rolig och mycket tänkvärd text!
2018-06-06

  Staffan Nilsson
Haha, ja tomt byxarsel måste bötfällas.
Gamlingar? Vad ska vi med dom till?!

2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP