Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver inte som dig. det har aldrig varit mitt jobb. makes no sense för mig heller.


dålig logistik

ett två tre
på de fjärde ska de ske
på det femte gäller de
på det sjätte smäller de
på det sjunde... gör vi det igen?

är det karma som drar mig tillbaks?
är det min ilska som håller mig kvar?
vad är det jag känner bland alla blandade riggar
disgust är den känsla som bankar och triggar

the word aggravation
a bad sensation
cant stop the temptation
to binge on frustration
throw up abligation
see the shame in our nation

jag kan inte skriva
fan tro mig jag vet
jag kan inte dansa
din press gör mig fet
jag kan inte släppa
det som håller mig kvar
jag kan inte rimma
sådan dotter sådan far

jag är en liar
en klädd dromedar
det makes no sense
men jag ger de jag har

panik logistik
det är min rubrik
kära nån gör mig rik
och smalare.

jag har gått i flera år
brutna rötter, fingrar, tår
genom alla frön jag sår
jag är skadad i min core

jag är nasty
jag är hatad
jag är äcklig
jag är ratad

jag är älskad
jag är bäst
jag är högst rankad
i ditt test

inte mitt dock.




Fri vers av Nellie629
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-05 21:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn


en flow i text som rap
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629