Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sus

 

 

av sommar

smeker hud med längtan

 

sakta

 

är tankarna

stilla vid morgonen

din andning

 

inuti mig

som livet åter

 

 

*

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-06 06:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Innerligt sköna rader!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP