Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hemliga rummet

 

 

Jag vaknar med rus i min kropp

begär efter den ende

vill vara naken och nära

känna värmen av din kropp

 

ty

 

I vårt hemliga rum

finns bara vi

utan gränser

öppna sinnen

längtande, trånande, älskande

 

Vill famna din nu och här

låta tungan beröra

känna vibrationer från händer

som varsamt stryker hud

 

Lyssna till hjärtans bultande

bruset i kroppar

då vågor fritt strömmar

genom förlösta sinnen

 

 

Försiktigt försluter jag åter rummet

det hemliga rummet

och lägger nyckeln

på en plats

som bara vi vet

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nils-Robert
Läst 397 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-06-06 13:40



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Väldigt mycket känslor. Fina formuleringar.
2018-06-13

  Alysse VIP
Sensuellt och nära
Mycket mjukt och fint skrivet
2018-06-06

  DavidM VIP
Härlig passion i stroferna.
2018-06-06

  Rise Little One
Fina och innerliga tankar om kärlek.
2018-06-06

  ULJO
Kärlek. Det finaste som finns. Om allt är rätt. Om allt är äkta. Om allt är på lika villkor.
2018-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2018-06-06

  överlevaren VIP
Det innersta rummet med kärlek och värme!
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert