Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet och ensamhet

Ensamhet känns tomt
Mitt hjärta kan gå sönder
Tomhet känns ensamt




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 472 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-06 15:47



Bookmark and Share


  Stay Golden
Det är sommar och världen blommar, finn nya namn, på växter och människa.
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream