Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till jäntan med J IV - Tingeltangeltangons tarantella



I vävens vita vindlar
emot mitt ansiktsmitt
går spökomspunna spindlar
vid objektivet vitt,
och ögongloben lindad
i kamerans överkast
står blixtstilla förblindad
men djupt i djuret fast.

Fast fastnad i dess fälla
som ringens ringa rov
till tangons tarantella
går dansen fram i skov,
för honan åttabenad
min mank mot mumsets mun
balansdansar förenad
med giftastråden tunn.

Fastsugen som en fluga
i nästets närhetsnät
hon tänker jag får duga,
hon tänker "sänk och ät",
jag är för fällans fara
blott stingets stimulus
men längtar äntligt para
mig med min succubus.











Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-06 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP