Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda tårar

Röda tårar från bortom
Före hjärtans allra första
Innan tankars vingslag
I känslors stormöga
innan de slungas ut

Jag fann ett frö där som var dött
Blödde röda tårar från bortom




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-06 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert uttryckt
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ