Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om att livet är för kort för alla negativa tankar och känslor. Försök att vara positiv - vi lever inte föralltid! (inte vad vi vet i alla fall)


Tiden

Tiden rinner iväg, likt sanden i ett timglas.
Sekunder blir till minuter, som blir till timmar, som blir till år.
Hatet har vällt inom mig, vreden har stigit och sorgen rotat sig fast.
Har dessa känslor förlängt mitt liv? Har de förbättrat mitt liv? NEJ.
Skrattet har bubblat inom mig. Kärleken har runnit i mina ådror.
Respekt, samhörighet och visdom har utvecklas i min själ.
Har dessa känslor förlängt mitt liv? Har de förbättrat mitt liv? JA.




Fri vers av Nattis83
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-06-08 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83