Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma framåt


- Går det framåt med körlektionerna?
- Att backa går bra, annars står det still.
- Oj, en bakåtsträvare.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av överlevaren VIP
Läst 356 gånger
Publicerad 2018-06-07 13:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så himla bra!
2018-06-08

  Quasimodo
Ja, man behöver kunna köra både bakåt och framåt för att komma framåt!
2018-06-07

  ULJO
Så är det för många. Ett steg framåt, två steg bakåt.
2018-06-07

  Öknens Ros VIP
Det kan vara knepigt det där med att komma framåt här i livet. :)
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP