Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dofter av vansinne

Mitt emellan
ölandstok och rosenhäckar
växte jag upp

psykopatin blommar
narcissismen upplevs bildskön
psykotisk schizofreni brister

angriper
kväver allt
i sin närhet

rötter av ADD
strimmor av borderline
en bipolär jordmån

rubbat pH-värde

vassa taggar utåt
blödande skärsår
ristar vansinne

i den miljön
var jag utrotningshotad
alla skadliga medel användes

med ömma händer
vårdas såren
massiva törnar gavs

ärrad själ
ett blödande hjärta
smärtan kronisk











Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 580 gånger
Publicerad 2018-07-30 17:32



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Underbart gripande och överjävligt smärtsam text. Ärlig och naken!

"vassa taggar utåt
blödande skärsår
ristar vansinne"

Jag böjer huvudet i vördnad.
2019-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Ett litet frö slog rot och växte upp i en karg och eländig jordmån, blev trots allt en vacker blomma!
2018-08-02

  Landsfiskalen
Berörande!
2018-07-31

  Nils-Robert
Smärtsamma rader från det förgångna som aldrig kan raderas. Det gör ont att läsa detta.
2018-07-31

  Blått Norrsken VIP
Och jag bokmärker din lysande text.
2018-07-31

  Blått Norrsken VIP
Det ska stå ” läsare ”
2018-07-31

  Blått Norrsken VIP
Underbar smärtsam text du virar oss lösare in i . Lysande!!!
2018-07-31

  Öknens Ros VIP
att komma levande ur denna mardrömslika tillvaro är ett under!
2018-07-30

  Quasimodo
Doften ur den här texten angriper allt mänskligt och själsligt i en smärta inifrån och ut!
2018-07-30

  Gunnar Hilén VIP
groteskt verklig om skräckens och smärtans trädgård...sånt som SD inte tror kan hända i en svensk uppväxt
2018-07-30

  Viksten
Äkta
Känslosamt
Jag berörs
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP