Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken klär


Nakna känslor klär
orden

passformen smickrar modet
tilltalande

åtsmitande komplimanger smeker
själen

kärleken testar olika
alternativ

hoppas vi passar
varandra




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 523 gånger
Publicerad 2018-06-11 13:03



Bookmark and Share


  Baystream
Väldigt naket och vackert skildrat!
2018-09-17

  Landsfiskalen
Just så!
2018-06-27

  gunnnar nylund VIP
Iklädd kärlekens alla nyanser blir vi
förskönade och vackrare.
Bra text!!
2018-06-24

  Blått Norrsken VIP
Underbart skaldat !!!

2018-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det får man hoppas...mycket bra...
2018-06-16

  Nils-Robert
Så vackra enkla rader och ord om det finaste vi kan uppnå.
2018-06-11

  Solstrale VIP
Fenomenalt bra!
2018-06-11

  Öknens Ros VIP
hoppas något av alternativen passar.
2018-06-11

  Quasimodo
Många saker ska passa samman för att få ihop det hela till en relation.
2018-06-11

  ULJO
När kärleken hittar rätt, är det helt underbart. Hoppas det stämmer
2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en önskan att en förälskelse skall mogna till en livslång kärlek!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP