Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett efterlängtat avslut

 

Din död

kom som en befrielse

 

ett avslut

 

på ett lidande

som plågat mitt liv

 

du orsakade en helvetisk smärta

 

må du brinna i hettan

grillad för dina gärningar

 

inga tårar släcker

 

jag grät av lättnad

ingen sorg kändes

 

att du var borta

 

nu vet jag

vart du ligger

 

där gör du ingen illa

 

mina barn frågade:

är du ledsen mamma?

 

inte nu längre, svarade jag




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 495 gånger
Publicerad 2018-06-24 12:44



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Tungt men så ärligt skrivet poem om den som var en plågoande. Stort!
2018-06-25

  Gunnar Hilén VIP
jag skulle säga att det är en tung text för alla som förmår känna. Empati kallas det.
2018-06-25

  ULJO
Tung läsning för den oinvigde
2018-06-25

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text som förmedlar stor befrielse!
2018-06-25

  Janina Kaminska
Smärtsamma rader.
2018-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt att det ska behöva bli så där...
2018-06-24

  Öknens Ros VIP
Ord av smärta, ord av lättnad, livet går vidare.
2018-06-24

  Quasimodo
Stark för ett avslut som också avslutar lidande och sorg som ingen sörjer!
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP