Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt på räls


Jag ska tuffa upp mig
lägga in extra kol
hålla ångan uppe
signalera

UR VÄGEN

alla gratisresenärer
eller bromsklossar
som inte delar
min livsresa

KLIV AV

ni andra
om det är
några kvar
tag plats

TREVLIG RESA










Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 509 gånger
Publicerad 2018-06-10 23:08



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
Gillar denna!
2018-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
Humoristisk text med allvar i...bra...
2018-06-16

  Nils-Robert
Ös på bara. Inga hinder är för stora. Det är bara och ta i. :-)
2018-06-11

  Solstrale VIP
Verkligen fin poesi!
2018-06-11

  ULJO
Fin poesi detta
2018-06-11

  Gin83
Charmig och fräck i sin ton
Bestämd och hoppfull
Existensiellt och modern i sitt uttryck
Sista raden är klockren
Gillade
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP