Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut en del av livet


De flesta avslut
blir början till något nytt
allt kommer och går




Bunden vers (Haiku) av överlevaren VIP
Läst 500 gånger
Publicerad 2018-06-23 19:52



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, var väl anledningen till att jag en gång gick en kurs t regressionsterapeut typ! Då håller man händerna ovanför huvudet på den utvalda personen och berättar vad man ser och hör...
2018-10-16

  Landsfiskalen
Just så! förhåller det sig..

"the end is the beginning
of something new"
2018-07-15

  Lena K Nilsson VIP
Så sanna ord!
2018-07-02

  ULJO
Så sant
2018-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skaldat!
2018-06-25

  Blått Norrsken VIP
Fin reflektion !!!
2018-06-24

  Öknens Ros VIP
Så är det...
2018-06-24

  Nils-Robert
Så rätt fångat
2018-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, just så är det...bra att komma ihåg när man står vid ett vägskäl...
2018-06-23

  Janina Kaminska
Insiktsfulla rader.
2018-06-23

  Quasimodo
Ett bra uttryck för olika skeenden
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP