Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll mitt hjärta


Håll mig nära
omslut min själ
med innerlig kärlek

skäm bort mig
fyll mitt hjärta
med underbara känslor

det är rikedom
ha någon kär
känna sig värdefull




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 538 gånger
Publicerad 2018-06-25 09:37



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
Vackert! om kärleken..det finaste
2018-06-26

  stig wikman
Här fylldes mitt hjärta , av värme.
2018-06-26

  Nils-Robert
Underbara rader om innerlig längtan.
2018-06-25

  ULJO
Kärlek A OCH O i världen
2018-06-25

  Öknens Ros VIP
Kärlek är livselixiret som får människan att blomma!
2018-06-25

  Marita Ohlquist VIP
När man förenas i kärlek, blir man mer än bara sig själv, en del av något större!
Bra skrivet.
2018-06-25

  Janina Kaminska
Ja, kärleken är viktigast i vårt liv

2018-06-25

  Quasimodo
Vackert och skönt för det värdefullaste att få och att ha!
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP