Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket man kan älska.


Min kropp skakade av åtrå. Jag vill ha dej. Jag vill ha dej nu.

Min kropp skakade av åtrå. Jag vill ha dej. Jag vill ha dej nu.
Mina kalla händer värkte av köld.
Jag fumlade med dej.
Tappade dej nästan.
Skit!
Jag fångade dej i sista sekund.
Blodet sprängde i ådrorna så upphetsad var jag av tanken på dej.
Jag knackade på ditt glas så försiktigt, som om du var gjort av sköraste glas.
Jag spände livremmen kring min arm.
Drog åt så att det värkte.
Värken var så ljuvlig.
Jag fann en bra åder och förde dej dit.
Pang!
Ruset var så underbart.
Du väckte min själ.
Lika snabbt som du hade kommit.
Lika snabbt försvann du igen.
Å heroin.
Mitt älskade herion.
Min kropp skakade av åtrå. Jag vill ha dej. Jag vill ha dej nu.




Fri vers av Nattis83
Läst 909 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-08 20:52



Bookmark and Share


    PoetTina
Ojdå! USch då! Aj då! Blev ganska berörd av den här texten faktiskt! Bara hoppades att det skulle handla om en man...men nä...tyvärr inte...Vet inte om du beskriver så som du känner själv el ifall det är fabulerat...hoppas på det senaste.. Har en bekant som precis lämnade världen..pga. det hemska preparat din text handlar om.
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83