Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jazz- spelning

om en vecka har jag en spelning
vi ska spela lite jazzstandards
med en sångerska

det är många år
sen jag har spelat jazzstandards
annat än med mina elever

jag har bara spelat min egen musik
på mina spelningar på sista tiden
så det ska bli riktigt roligt

och sångerskan och de övriga i bandet
kommer från olika delar av landet
så det kommer inte att bli nån övning

utan det är bara att spela och hoppas på det bästa
men det är ju jazz
och jazz ska man inte öva för mycket på




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-08 12:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Ad lib.
Blir det månne "Sunny Side of The Street"?
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP