Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goa gubbar

jag har också ett annat band på gång
jag spelar med några lokala gubbar
här där jag har min stuga
men då är det ingen jazz direkt

med dem spelar vi
svenska visor, poplåtar och dansmusik
sång, dragspel, gitarr/ piano ( jag) och elbas
det är väldigt avslappnat och enkelt

och för mig som de senaste 30 åren
egentligen bara har spelat med såna som är bättre än jag
så är det trevligt att få vara den som kan mest
för en gångs skull




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-08 17:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett plus för att du skrev "än jag" och inte "än mig".

Kör ni "Rosen" (Arne Qvick)?

Underskattad låt.
2018-06-08

  Språk, hjärna!
Fula gubbar?
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP