Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till jäntan med J X - Fårsårad



Till alltets fallna halvcymbaler
och musans munsmusik
slogs saltsaltomortaler
tills liv var liket lik,
man skulle inte dum krumbukta
i danskalabalik
men andras fåror fårledd fukta
med mannens transmimik.

Jag tror jag är naiv
fast fallen sällsynt cynisk,
jag tror att längtans liv
är barndom efterdynisk,
och fastän hjärtat ej förstår
ens känslor eller vänner
min ensamdans än förebrår
mig själv för allt jag känner
för fall och kalla får.











Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-08 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP